Ervaren vrachtwagenchauffeur gezocht
De job van uw leven!

Wegens continu uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een voltijdse vrachtwagenchauffeur CE voor distributiewerk met tankwagen te Lokeren.

Functieomschrijving

Dagelijks rijdt u met een tankoplegger/trekker en vervoert slib en vloeibare afvalstoffen in de regio’s tussen Gent en Antwerpen. U laadt en lost met eigen pomp en lost bij verwerkingsbedrijven. Dagelijks begint u te werken tussen 2u30 en 5u30 met een gemiddelde van 12 werkuren per dag (geen overnachtingen).

Profiel

U bent in het bezit van een geldig rijbewijs C+E en code 95 attest. Door het feit dat u veel moet laden en lossen en in contact komt met onze klanten is klantvriendelijkheid een onmisbaar element. Verder draagt u ook zorg voor ons materiaal.

U komt terecht in een klein transportbedrijf met een familiale en zeer sociale en open sfeer die gespecialiseerd is in vloeibaar afvaltransport en landbouwtransport.

Wij bieden u een vaste job in een modern transportbedrijf met leuke collega’s en goed materiaal. Er wordt bij ons rekening gehouden met rij- en rusttijden en er is flexibiliteit in verlofmogelijkheden.

Contact

Bel ons meteen of stuur een mailtje indien u bij ons wenst te werken als vrachtwagenchauffeur te Lokeren!

Contactgegevens

Tijs Trans
Doorndonkeindeken 22
9160 - Lokeren

Tel.: 09/277 87 72
E-mail: info@tijstrans.be

BTW BE 0837.464.247

Agrarisch transportbedrijf | Kiptransport | mestdistributie | Loonwerken | Landbouwtransport | Vrachtwagenchauffeur