09/277 87 72
Uw landbouwtransport wordt van a tot z geregeld door Tijs Trans Lokeren. Ons geschoold en ervaren personeel neemt uw werk graag uit handen!

Tijs Trans Lokeren is de expert bij uitstek voor stipt en correct landbouwtransport. Flexibele werkuren voor een snelle service.

Als u op zoek bent naar competente vakmannen om uw landbouwtransport in goede banen te leiden, ga dan in zee met Tijs Trans Lokeren!

Ons klein en dynamisch bedrijf garandeert u een aangename samenwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunt u rekenen op een stipte en correcte planning. We hanteren flexibele werkuren en zijn permanent bereikbaar via telefoon,e-mail of deze website.

De specialisaties van ons agrarisch transportbedrijf zijn mestdistributie (inclusief loonwerk) en kiptransport. Onze vrachtwagens en tractors voldoen aan alle vereisten om uw goederen correct af- en aan te leveren. Bovendien biedtTijsTrans Lokeren u een totaalservice: onze specialisten zorgen graag voor al het papierwerk en andere administratieve zaken die bij uw transport komen kijken.

Wij zijn voornamelijk actief in Oost- en West-Vlaanderen en hanteren competitieve prijzen voor onze klantgerichte dienstverlening.

Interesse? Contacteer ons dan vandaag nog voor bijkomende informatie!Tel.: 09/277 87 72
Contact
Contacteer ons!09/277 87 72