Mestdistributie en mestbewerking
Flexibele werkuren voor een optimale service

 

Tijs Trans garandeert u een vlotte aan- en afvoer van mest volgens de wensen van uw bedrijf. Wij leveren maar doen ook ophaling van mest en dit aan zeer interessante tarieven.

Steeds bereikbaar

Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar. U kunt ons dus steeds contacteren, zelfs in het weekend, als u een opdracht voor mestdistributie regio Lokeren wilt laten uitvoeren. Wij aanvaarden niet enkel de grote maar ook kleinere opdrachten, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze mensen. Onze ervaren medewerkers hebben een zeer ruime beroepskennis en zijn opgeleid om elke taak tot een goed eind te brengen. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met een snelle maar toch kwalitatieve uitvoeringstijd.

Veilige distributie

Wij transporteren voornamelijk drijfmest maar ook vaste mest kan probleemloos door ons vervoerd worden. We doen het nodige om alle veiligheidsvoorschriften nauwlettend op te volgen en te hanteren. Ook het bewerken van uw mest kunt u via loonwerk aan ons overlaten. Vraag vrijblijvend advies en prijzen!

Contact

Bel of mail ons voor bijkomende informatie betreffende mestdistributie van Tijs Trans in Lokeren. Check alvast ook onze facebookpagina voor foto’s en info!

Contactgegevens

Tijs Trans
Doorndonkeindeken 22
9160 - Lokeren

Tel.: 09/277 87 72
E-mail: info@tijstrans.be

BTW BE 0837.464.247

Agrarisch transportbedrijf | Kiptransport | mestdistributie | Loonwerken | Landbouwtransport | Vrachtwagenchauffeur