09/277 87 72
Speel op safe en laat uw landbouwtransport over aan Tijs Trans in Lokeren. Ervaren transporteurs aan een correcte prijs!

Onze professionals uit Lokeren garanderen snel en veilig landbouwtransport in Oost-en West-Vlaanderen.Solide wagenpark op maat.

Wilt u risico’s vermijden en laat u uw landbouwtransport liever over aan ervaren en geschoolde vakspecialisten? Verkiest u een all-in service zodat u geen kostbare tijd verliest? Dan bieden wij u de ideale oplossing!

Degelijk wagenpark

Ons flexibel bedrijf in Lokeren specialiseert zich in kiptransport en mestdistributie.We beschikken over een degelijk wagenpark dat regelmatig gekeurd en onderhouden wordt. Met een vrachtwagen van 16 meter lang en een tractor met aanhangwagens van 12 m, kunnen we gemakkelijk grotere ladingen vervoeren.Bovendien werken we alleen met geschoolde en ervaren transporteurs die zich te allen tijde aan de verkeersregels houden.

Naast het landbouwtransport zelf staan we indien gewenst met plezier in voor de administratieve rompslomp die bij het vervoer komt kijken. We maken de papieren in orde, contacteren de betrokken personen , noem maar op!

Voor onze complete service in de regio Oost-en West-Vlaanderen hanteert ons bedrijf in Lokeren betaalbare prijzen.

Overtuigd? Contacteer ons dan vandaag nog voor uw vrijblijvende offerte!

Tel.: 09/277 87 72
Contact
Contacteer ons!09/277 87 72