Landbouwtransport voor grote en kleine ladingen
Wij verzorgen uw landbouwtransport!

Hebt u nood aan een transporteur uit eigen streek die uw landbouwtransport te Lokeren perfect uitvoert? Kies dan voor Tijs Trans en slaap op beide oren!

Goed onderhouden wagens en middelen

Ons wagenpark en onze machines worden op regelmatige basis onderhouden en nagezien zodat een goede en vooral ook veilige werking steeds gegarandeerd kan zijn. We beschikken over een vrachtwagen van 16 meter lang en een tractor met aanhangwagen van 12 meter waarmee we makkelijk grotere ladingen kunnen vervoeren.

Transporteurs met opleiding

Onze transporteurs hebben allemaal een degelijke opleiding genoten en beschikken over jarenlange ervaring zodat ze probleemloos elke opdracht kunnen uitvoeren. Ook het naleven van de verkeersregels drukken wij hen steeds op het hart. Veiligheid en een goede uitvoering van de werken primeren namelijk altijd! Wij hebben in de regio Lokeren diverse goede referenties want wij streven naar optimaal tevreden klanten.

Contact

U zult zonder twijfel versteld staan van onze aantrekkelijke prijzen voor kiptransport, mestdistributie of loonwerken. Vraag meteen uw landbouwtransport aan bij Tijs Trans in Lokeren!

Contactgegevens

Tijs Trans
Doorndonkeindeken 22
9160 - Lokeren

Tel.: 09/277 87 72
E-mail: info@tijstrans.be

BTW BE 0837.464.247

Agrarisch transportbedrijf | Kiptransport | mestdistributie | Loonwerken | Landbouwtransport | Vrachtwagenchauffeur