09/277 87 72
Ons agrarisch transportbedrijf in Lokeren garandeert een klantgerichte service voor iedereen. Continu bereikbaar voor u!

Voor eenagrarisch transportbedrijf in volle groei bent u bij ons in Lokeren aan het ideale adres. Veiligheid en vlotheid staan altijd voorop!

Als boer op zoek naar betrouwbaar vervoer voor uw agrarische materialen? Ons transportbedrijf in Lokeren kan u professioneel uit de nood helpen!

Als kleine en dynamische firma garanderen we u een persoonlijke en informele aanpak. U kunt permanent bij ons terecht voor eventuele vragen of problemen rond uw vervoer. Wij staan u graag te woord en regelen uw transport in Oost-en West-Vlaanderen stipt en snel.Ook bijkomende zaken worden met plezier geregeld voor u, want bij ons is elke klant koning.

Ervaren personeel

Onze transporteurs zijn professioneel geschoold en ervaren, waardoor u zeker kunt zijn van veilig vervoer, ongeacht de omstandigheden. De chauffeurs nemen nooit risico’s en dragen zorg voor uw materialen. Op die manier bent u zeker van een correcte aan- of aflevering.

Kortom, kies voor ons agrarisch transportbedrijf in Lokeren en verwacht een kwalitatieve en complete dienstverlening aan een betaalbare prijs!

Interesse? Vraag dan vandaag nog uw volledig vrijblijvende offerte aan!

Tel.: 09/277 87 72
Contact
Contacteer ons!09/277 87 72